Szolgáltatásaink

Kiknek ajánljuk szolgáltatásaink?

Ügyfélkörünk igen széles. Egyaránt dolgozunk hatalmas méretű ipari csarnokokkal, kereskedelmi központokkal, kiemelt fontosságú műemlék épületekkel, ahogy társasházakkal is.

széchenyi fürdő referenciák fedés hu

Tetőbádogos munkák

Biztosítjuk a tökéletes vízmentességet az egyes épületszerkezeti elemek csatlakozásánál, illetve elősegítjük a megfelelő csapadékelvezetést. Mivel a bádogos munka komoly tapasztalatot és szakmai tudást igényel

Homlokzati bádogos munkák

 Több mint 24 év tapasztalatunknak köszönhetően garantáljuk azt a biztonságot és szépséget. Mindegy, hogy tető-, homlokzati vagy díszműbádogos munkáról van szó, mi minden esetben biztosítjuk a precíz és szép kivitelezést.

kodály körönd referenciák fedes hu
parlament referenciák fedés hu

Díszműbádogos munkák

Vállaljuk különleges, történelmi védett épületek olyan különleges díszmű bádogos munkáit, melyek során a egyedi díszítőelemeket és egyéb szigetelő, záró elemek készítését, felújítását.

Ácsmunkák

Megrendelésre végzünk széleskörben tető ács munkákat. Tető javítás vagy építés esetén keressen bizalommal minket! Pontos, időtálló ácsmunka határidőre.

tetofedes, ifon javitas - fedes.hu
premier 07 hó 027

Tető javítás

Hibás tető, tető borítás, tető szigetelés és így komplett tető javítását is vállaljuk. Tető javítás esetén is garantáljuk a minőséget és pontosságot. Akár kisebb tető felület vagy akár ipari tetőszerkezetek javítását is ránk bízhatja.

Tető szigetelés

A tető hibás szigetelésének javítása vagy megfelelő állapotú tető szerkezet további szigetelése is ránk bízható. Akár társasház, iroda épület vagy egyéb ipari épület, csarnok esetén is segítünk a minőségi megoldásban.

premier 07 hó 031

További szolgáltatásaink

homlokzat

Homlokzatfelújítás

epuletszobraszat

Épületszobrászat

gipszkarton epites

Gipszkartonozás

lakas felujitas

Lakásfelújítás

    A weboldal cookie/sütiket használ a jobb felhasználói élményhez.